Home / PROGRAMMA / Ölspur Ergensgrens

ERGENSGRENS

Het Twentse coulissenlandschap staat onder druk, het grasland rukt steeds verder op. Ook de theaterwereld staat onder druk en ook hier dreigen de coulissen te verdwijnen. Maar wat houdt zich daar op in, en tussen de coulissen, verborgen voor het oog van de buitenwereld?

Wellicht oude versies van onszelf waar we geen weet (meer) van hebben? Een rol die we nog nooit durfden te spelen? Of juist onze nog onontdekte toekomstdromen?

En wat blijft er van ons over als er geen coulissen meer zijn? Als er niets meer is om je achter te verschuilen, er geen droomwereld meer is om je in te verliezen? Wat als alles open en zichtbaar is; wat is dan van jou en wat van de ander? In een muzikaal-poëtische voorstelling speelt Ölspur met de landschapselementen ter plekke en met het publiek.Workshop

Tijdens de workshop van Patrick en Maurice ga je in twee groepen aan de slag. De ene helft gaat aan de slag met het maken van een beat de anderen gaan aan de slag met instrumenten om een beat te maken. Uiteindelijk komt alles samen... dat belooft wat!


ölspur

Ölspur bestaat uit de broers Maurice en Patrick de Haan.

socials/ site